Associa’t

institutaeriagde

Una “Associació de Famílies d’Alumnes” és una entitat formada per pares i mares i/o representants legals de l’alumnat de l’Institut.
L’AFA de l’Institut de Sant Vicenç de Montalt és una entitat de participació i col.laboració en el funcionament del centre.
Les eines que tenim per dur a terme la nostra funció es realitzan mitjançant l’actuació de la Junta Directiva, les Comissions i la participació del pares en les Assemblees generals.

Pertànyer a l’AFA
Poden ser socis de l’associació els pares o representants legals dels alumnes matriculats al centre que manifestin la seva voluntat de pertànyer a l’entitat. Per fer-vos socis, heu d’omplir el full corresponent amb les vostres dades i pagar la quota assignada. Aquest formulari podeu sol.licitar-lo mitjançant el Formulari de Contacte d’aquest web.

Participar
Participar consisteix en contibuir a les tasques col.lectives, suggerir idees, mostrar interès per tot allò que afecti a l’educació dels nostres fills i filles. L’AFA és un instrument facilita la informació, la comunicació amb el centre i el seu professorat, i actuar quan es requereixi. La seva finalitat principal és aconseguir un sistema educatiu de major qualitat.
Aquesta participació s’enriqueix amb una implicació més directe per part dels pares col·laborant en les diferents comissions, per ajudar a dinamitzar i millorar l’Institut.

PARTICIPA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s