Renovació de la junta de l’AFA

en l’assemblea general que es va celebrar el passat dilluns dia 1 de desembre de 2014, es van escollir nous càrrecs de la junta de l’Afa de l’Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt.

Entre d’altres es va escollir nou president, Carlos López és el nou president en substitució de Jacobo García-Nieto. La nova vicepresidenta passa a ser Rita Devesa en substitució de Jaume Arcos i aquest reemplaça a Berta Sala com a secretari.

Volem agrair a tots els membres sortints la seva feina i entrega, i molt especialment a en Jacobo per la seva dedicació sense límit, l’estimació demostrada envers l’AFA i la seva encomiable perseverança en la lluita per un institut millor en representació de totes les mares i pares.

Moltes gràcies a tots!

També volem desitjar molta sort al nou president i els nous membres de la junta i encoratjar-los a afrontar el reptes immediats i futurs amb il.lusió i energia.

Finalment recordar-vos que l’AFA està oberta a tothom i que pel bé de l’institut i de l’educació nostres fills és necessària una major col.laboració i implicació per part de tots nosaltres. Lamentablement la participació és manifestament millorable i una prova d’això és la molt baixa assistència de pares en la última assemblea general.

Cordialment,
Comissió de Comunicació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: