En marxa les obres a la rotonda de Can Marial

rotonda

Han començat ja les obres a la rotonda de Can Marial de Sant Vicenç de Montalt per a millorar la seguretat dels alumnes de Caldes d’Estrac i de Sant Vicenç de Montalt que van i venen de l’institut.

La Diputació de Barcelona està executant les obres de millora de l’accessibilitat i de seguretat a la rotonda de Can Marial, a la carretera de Sant Vicenç, que ha esdevingut de pas obligat per a tots els alumnes de Caldes que van a peu fins les instal·lacions de l’IES Esteve Albert, situat al Camí del Pedró de Sant Vicenç de Montalt.

Es tracta de definir un itinerari de vianants que sigui segur i que inclou reformes de pavimentació als accessos a la rotonda, construcció de voreres i habilitació d’un pas de vianants, entre altres actuacions que bàsicament pretenen incrementar la seguretat dels vianants que hi accedeixin.

La Diputació ja ha iniciat les obres gràcies a un conveni que regula el paper que ha de fer cadascuna de les tres administracions implicades: la pròpia Diputació i els ajuntaments de Sant Vicenç i Caldes. La primera fa les obres al seu càrrec, els segons bàsicament s’ocuparan de les feines de manteniment i de conservació dels trams que discorren dins del respectiu terme municipal.

Cordialment,
Comissió de Comunicació.

(Font: Web de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s