L’AFA contracta una Integradora Social com a suport per l’alumnat amb majors dificultats

La figura del tècnic/a d’integració social s’ha demostrat molt satisfactòria en tots aquells centres educatius (tan de primària com de secundaria) en que s’ha incorporat aquest professional.

Els integradors/es treballen amb l’alumnat que presenta conductes negatives, dificultats per acceptar la norma, fracàs escolar amb problemes de manca d’atenció o d’adaptació al centre escolar.

L’experiència en els centres on hi ha un integrador/a es que aquest alumnat, amb un treball conjunt de professorat, psicopedagog/a i EAP,  avança considerablement pel que fa al seu nivell de contenció emocional, d’habilitats socials així com en el rendiment escolar en general.

Per tot això, quan el director es va posar en contacte amb l’AFA i ens va demanar la nostra col·laboració perquè l’institut pogués tenir aquesta figura, de seguida vam posar fil a l’agulla.

L’assemblea de l’AFA ho va aprovar per unanimitat i després d’un procés de selecció (que va fer el director i el president de l’AFA) es va decidir que la persona amb un millor perfil per ocupar aquest lloc era la Fàtima Domínguez. La seva jornada laboral serà de 45 hores mensuals repartides entre dilluns, dimecres i divendres sempre a partir de les 11 h.

Aquest curs la despesa d’aquesta contractació l’assumirà totalment l’AFA però de cara el curs vinent ja estem en contacte amb l’Ajuntament de Sant Vicenç i de Caldes per que subvencioni una part del cost.

Paral·lelament ens hem posat en contacte amb l’INS Josep Puig i Cadafalch de Mataró on s’imparteix el CFGS d’Integració social per que una estudiant de 2n curs vingui a fer les pràctiques al nostre institut.

Donem doncs la benvinguda a la Fàtima i li desitgem molt bona feina.

Cordialment,
Comissió de Comunicació.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: