S’inicien les obres del nou Institut de Sant Vicenç de Montalt

obres

Ens és grat informar-vos que el proper divendres, 18 d’octubre, a les 17.30h tindrà lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del nou institut al solar on es construirà el nou edifici i que la propera setmana s’iniciaran els primers treballs de construcció del nou Institut. Aquestes obres duraran 16 mesos.

Es preveu, doncs, que les línies d’ESO que actualment estan situades a les instal·lacions modulars prefabricades i les de Batxillerat que acull el Centre Cívic puguin inaugurar aquestes noves dependències durant el curs 2014-215.

En aquest sentit, la signatura de l’acta de replanteig es realitzarà el proper dilluns, 21 d’octubre, i la previsió és que al dia següent s’iniciïn els primers treballs.

El nou centre, tindrà aproximadament 4.400 m2 de superfície construïda, més una gran zona d’esbarjo. El nou edifici tindrà els serveis i comoditats que té un centre de nova construcció amb zones d’esbarjo, cuina, cafeteria, gimnàs, vestidors, biblioteca, etc.

Quant a l’àmbit de la mobilitat, a partir del proper divendres, 18 d’octubre, quedarà fora de servei la zona d’aparcament que hi ha habilitada al costat de l’Escola Sot del Camp. Tampoc es podrà aparcar a l’Av. del Sot del Camp, entre la rotonda i el primer pas de vianants.

L’Ajuntament, per tal de donar resposta a les noves necessitats d’estacionament en aquesta zona, ha signat un conveni per a la cessió temporal de dues feixes ubicades al Camí del Padró, que ja s’està habilitant com a aparcament provisional.

Pel que fa a l’estacionament al Camí del Padró, també registrarà canvis, ja que a partir de divendres, 18 d’octubre, només s’autoritzarà l’estacionament de turismes al lateral esquerra, restant prohibit l’estacionament al lateral dret, amb l’objectiu de facilitar l’entrada i sortida a la nova zona d’aparcament que tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles.

Cordialment,
Comissió de Comunicació.

(Font: Web de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s