Comanda de llibres del 2 al 7 de Setembre

L’aplicació de Comercial Girona (http://www.comercialgironallibreries.com) estarà oberta des del dia 2 fins al 7 de setembre.

El dia 9 de setembre es realitzarà el lliurament en el Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt en horari de matí i tarda (de 10,30 h. a 13,30 h. i de 15.00 h. a 18.00 h.).

Transcorreguda aquesta data, qualsevol gestió com el canvi de llibres o noves comandes, es realitzarà a través de l’AFA mitjançant enviament per missatgeria amb el cost addicional de 6 euros per comanda.

Quan realitzeu la comanda i per obtenir el descompte, caldrà que pagueu els 25€ corresponents a la quota de l’AFA per al curs 2013-2014. La quota de l’AFA es paga per família, per aquest motiu els pares que tingueu més d’un fill estudiant en l’Institut i que compreu llibres mitjançant el web de Comercial Girona, només haureu de pagar la quota un cop. Així que quan feu la segona comanda i successives heu d’entrar al web com el primer cop, seleccioneu el curs i els llibres que necessiteu. Al final del llistat us apareixerà seleccionat per defecte “Quota AFA”, heu de desactivar aquest camp i al fer-ho us apareixerà una pàgina on heu de posar el codi que se us va proporcionar en la primera comanda. Si només teniu un  fill  però ja heu realitzat una comanda i pagat la quota anteriorment, també haureu de fer-ho així.

Aquí podeu veure com funciona:

CG

Cordialment,
Comissió de Llibres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s