Compra-Venda de llibres de segona mà

book

Benvolgudes famílies,

Us recordem que avui divendres, 28 de juny, de 18h a 20h al vestíbul del Centre Cívic, l’AFA organitza un mercat de compra/venda de llibres de segona mà.
Les famílies de l’AFA podreu utilitzar aquest espai per intercanviar o comprar llibres de segona mà, si no en sou socis us hi podreu fer allà mateix.

Recomanacions:

 • Recomanem vendre els llibres de text de segona mà a 15€ i els de lectura a 5€, si els llibres tenen més anys el preu dependrà del vostre criteri.
 • Cal portar tots aquells llibres que vulgueu vendre, disposarem de 4 taules per exposar els llibres, una per cada curs.
 • Cal que cadascú es porti el canvi necessari ja que la compra/venda es farà directament entre pares/mares, l’AFA no hi intervindrà i no disposarem de canvi.

Desitgem que aquest nou servei us sigui ben útil.

Cordialment,
Comissió de llibres

Anuncis

2 responses to “Compra-Venda de llibres de segona mà”

 1. marecangurs says :

  Hola, acabo darribar del centre civic i he pogut comprar uns quants llibres. Pero he observat que molts pares que ens hem estat esperant a tenir llibres i estar fent cua, hi havien daltres que el pare sesperava a fora a veure si podien agafar algu que portes els llibres i comprar-los a fora abans de que entres i ens hem quedat amb cara “pasta de boniato” i la mare sesperava a dins a veure si en podia agafar, ” a dues bandes” . Tot plegat ha de funcionar aixi? Perque si es aixi lany que ve ens posarem a fora pero sera la “guerra”! Trobo que tal com ho teniu muntat esta molt be, a dins , pero no se si en propers correos caldria especificar mes, potser, com es el funcionament. No soc lunica mare que ho he vist. Molts gracies

  Enviat des del meu iPhone

  El 28/06/2013, a les 10:36, “AFA Institut Sant Vicenç de Montalt” va escriure: > >

  • Maite Socies says :

   L’únic que hem intentat muntar es un punt de trobada per que els pares/mares tinguin la facilitat per fer la compra/venda de llibres de segona mà i creiem que va ser tot un èxit ja que vam poder veure com moltes famílies es van poder beneficiar del mercat.

   Les persones que ho vam organitzar estàvem a dins i no ens vam assabentar d’aquest fet lamentable. Volem pensar que igual podrien haver sigut pares que ja ho havien pactat prèviament i donés erròniament aquesta impressió.

   En tot cas, per l’any vinent ho tindrem en compte per millorar l’organització i s’intentarà evitar possibles comportaments incívics.

   Animem des d’aquí als pares que vulguin participar en la millora per a que s’apuntin l’any vinent a l’AFA.

   Gràcies per l’avís.

   Comissió de Llibres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s