Esteu d’acord que el nom de l’Institut sigui Esteve Albert?

INS

Actualment, el centre s’anomena amb la denominació especifica que estableix el Departament d’Ensenyament, que correspon al nom del municipi on es troba.

El curs passat el Consell Escolar va acordar proposar dos noms per al centre, i després de consultar a les famílies, el nom d’Esteve Albert va ser el triat per una àmplia majoria.

L’Ajuntament per tal d’emetre l’informe, ha cregut adient obrir un procés participatiu per conèixer el parer dels santvicentins i les santvicentines sobre el tema i donar, d’aquest manera, legitimitat a la decisió.

Per aquest motiu la Regidoria de Participació Ciutadana ha obert una enquesta per copsar la vostra opinió sobre el nou nom de l’Institut de Sant Vicenç de Montalt.

El 30 d’abril finalitza el període de consulta popular perquè qualsevol ciutadà pugui opinar, en línia, sobre el nom de l’institut.

Podeu votar en aquest enllaç

Des de l’AFA volem demanar-vos que torneu a ratificar el vostre vot, aquesta vegada des del web municipal, perquè el nom d’Esteve Albert sigui ben aviat una realitat.

Moltes gràcies,
Jacobo García Nieto
President AFA INS Sant Vicenç de Montalt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: