Els universitaris catalans hauran de dominar l’anglès o una altra llengua estrangera

english

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va anunciar el passat dijous que proposarà requerir als estudiants universitaris catalans hagin d’acreditar un cert nivell de llengua estrangera, equivalent al First Certificate en el cas de l’anglès, per titular-se.

Andreu Mas-Colell presentarà al Consell Interuniversitari de Catalunya aquesta proposta properament amb l’objectiu d’aconseguir que finalment els titulats universitaris tinguin les competències en una tercera llengua.

És molt important reforçar l’aprenentatge de l’anglès en els alumnes d’ESO i batxillerat perquè els alumnes que triïn estudiar a la universitat hagin arribat o superat el nivell sol·licitat. Pels que no triïn estudis universitaris aquesta tercera llengua també els hi serà molt profitosa tant a nivell professional com personal.

L’AFA ja ha fet arribar en varies ocasions aquesta preocupació a la direcció de l’INS de Sant Vicenç de Montalt, proposant fer altres assignatures en anglès i arribar així a una classe en anglès diària.

Salutacions cordials,
Jacobo García Nieto
President AFA INS Sant Vicenç de Montalt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s