Ara és el moment!

cc

En la reunió del passat dimarts dia 2 d’abril se’ns va confirmar que el batxillerat es farà definitivament al Centre Cívic. Tal i com van informar el director del centre, Sr. Enric Torres, i l’Alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Sr. Miquel Àngel Martínez i Camarasa, les aules del Centre Cívic s’adequaran per tal d’impartir el 1r de batxillerat aquest proper curs i el 1r i 2n de batxillerat el curs 2014-2015. Aquesta adequació consistirà en la instal.lació del mobiliari necessari, així com de pissarres i projectors.

L’Alcalde de Sant Vicenç de Montalt ens va comunicar que l’any 2014 hi haurà una primera partida pressupostària per part de la Generalitat de Catalunya destinada a la construcció del nou institut, i una segona i última partida l’any 2015. Així doncs, el batxillerat s’impartirà provisionalment durant dos anys en el Centre Cívic i el curs 2015-2016 s’iniciarà en el nou edifici de l’institut juntament amb els alumnes d’ESO.

Ara ja tenim la confirmació davant de les mares i pares, que si arribem al número mínim de 41 alumnes, el proper curs 2013-2014 l’INS de Sant Vicenç de Montalt impartirà a més dels estudis d’ESO, els estudis post-obligatoris de batxillerat.

Aquesta és una oportunitat única, per als alumnes i famílies de Caldes d’Estrac i de Sant Vicenç de Montalt, per poder disposar d’un institut amb serveis educatius obligatoris i post-obligatoris adequats i sense necessitat de tenir que cercar altres centres i desplaçar-se fora dels respectius municipis.

Ara és el moment, ara som nosaltres els que tenim a les nostres mans el futur d’un institut amb batxillerat al nostre poble. Ara som els pares de 4t d’ESO els que tenim la responsabilitat de decidir que és el millor per als nostres fills i també pels que vindran darrere. Ara tenim l’oportunitat única que els nostres fills estudiïn el batxillerat al costat de casa i amb un ràtio d’alumnes molt baix que afavorirà uns estudis de màxima qualitat.

L’AFA vol animar-vos a tots a fer confiança a aquest projecte tan desitjat per tots i que segur serà beneficiós per a vosaltres i els vostres fills, però també per a tots els caldencs i santvicentins. Potser és ara o mai, o potser no, però els que si està clar és que ARA ÉS EL MOMENT!

Per acabar, l’AFA vol agrair tots els esforços i suports que ha rebut, en primer lloc als alumnes de 3r i 4t d’ESO que s’han mobilitzat per defensar un batxillerat en el seu centre, als mestres i a tots els pares preocupats per aquest projecte i també als Ajuntaments de Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt i les diferents formacions polítiques que hi participen.

Esperen poder donar-vos ben aviat bones notícies!

Salutacions cordials,
Jacobo García Nieto
President AFA INS Sant Vicenç de Montalt.

Anuncis

One response to “Ara és el moment!”

  1. marecangurs says :

    Que be que finalment hi hagi una solucio i esperem que un futur puguin gaudir dun bon edifici. Estic dacord que puguin estudiar en el poble i la bona qualitat que poden rebre sent pocs. Gracies per lesforc que esteu fent ! Agraits.

    Enviat des del meu iPhone

    El 06/04/2013, a les 22:10, “AFA Institut Sant Vicenç de Montalt” va escriure: > >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s