Carta a l’Alcalde

BatxilleratJa

Sant Vicenç de Montalt, 2 d’abril de 2013

 
Sr. Miquel Àngel Martínez i Camarasa.
Excm. Sr. Alcalde de de Sant Vicenç de Montalt

Davant la immediatesa de la reunió d’avui, i donada la seva importància i transcendència, l’AFA de l’INS de Sant Vicenç de Montalt vol fer-li arribar la seva posició sobre la implantació del batxillerat el proper curs 2013-2014.

L’AFA, en representació de totes les mares i pares dels alumnes de l’INS de Sant Vicenç de Montalt, porta molt temps treballant i lluitant per aconseguir un batxillerat en les millors condicions el proper curs. Hem trucat tantes portes com hem pogut i hem intentat aconseguir el màxim suport de totes les institucions, partits i entitats de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac. Tot i així, hem rebut poca informació i compromisos per part dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental i molt concretament del seu director Territorial, Sr. Josep Vicent Garcia i Caurín.

L’estat d’ànim de tots els pares a hores d’ara és d’una gran preocupació, queden pocs dies per a la matriculació i només tenim un recent compromís verbal que encara no s’ha fet oficial davant de totes les mares i pares. Tampoc sabem quina serà la ubicació definitiva on els alumnes cursaran el primer curs de batxillerat.

Fa uns dos mesos vam tenir el seu compromís que era, que arribat el moment, si la Generalitat de Catalunya no posava els recursos necessaris per a la instal.lació d’un nou mòdul prefabricat en el mateix recinte de l’INS de Sant Vicenç de Montalt, l’Ajuntament faria tot el possible per fer-se’n càrrec. Tot i que ara s’està parlant que la possible ubicació de l’alumnat de batxillerat serà al Centre Cívic o a l’antiga Escola de Música, l’AFA i la direcció del centre defensem l’opció inicial d’afegir un mòdul a l’institut, ja que entenem que aquesta és la millor alternativa per a un òptim funcionament tant pels alumnes i mestres, com per la normal activitat del centre.

Els pares també demanem una planificació i previsió de com es resoldrà el curs 2014-2015 quan encara no estarà construït el nou institut i tindrem 1r i 2n de batxillerat en funcionament.

Per a molts santvicentins aquesta és avui la seva màxima preocupació, i entenem que aquesta inversió  ha de ser prioritària. Sant Vicenç de Montalt necessita i es mereix un institut amb batxillerat.

Amb aquesta carta, volem demanar-li el seu suport i implicació en aquest projecte tan important per a nosaltres i el poble, i esperem rebre en la propera reunió una proposta concreta i definitiva per resoldre aquesta situació.

Arribats aquí, confiem que aquest treball conjunt que hem dut a terme entre tots fa tant de temps, ens porti a aconseguir aquest objectiu comú.

Salutacions cordials,
Jacobo García Nieto
President AFA INS Sant Vicenç de Montalt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: