La millor opció és la instal·lació d’un nou mòdul prefabricat en el mateix recinte de l’INS de Sant Vicenç de Montalt

modul

La posició de l’AFA respecte a la ubicació on s’ha de cursar el primer de batxillerat el proper curs, és que la millor opció seria la instal·lació d’un nou mòdul prefabricat en el mateix recinte de l’INS de Sant Vicenç de Montalt. Entenem que aquesta és l’alternativa més desitjable per a un òptim funcionament tant pels alumnes i mestres, com per la normal activitat del centre.

Fa uns dos mesos vam tenir el compromís per part de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que arribat el cas, si la Generalitat de Catalunya no posava els recursos necessaris per a aquest nou mòdul, l’Ajuntament faria tot el possible per fer-se’n càrrec. Esperem que en la propera reunió del dia 2 d’abril, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt – Sr. Miquel Àngel Martínez i Camarasa, posi aquesta opció sobre la taula.

Els pares també demanem una planificació i previsió de com es resoldrà el curs 2014-2015 quan encara no estarà construït el nou institut i tindrem 1r i 2n de batxillerat en funcionament.

Donada la transcendència de la reunió del proper dia 2 d’abril, volem demanar-vos a totes les mares i pares de 4t d’ESO la vostra assistència. En aquesta reunió els pares que vulguin que els seus fills cursin 1r de batxillerat el proper curs en l’INS de Sant Vicenç de Montalt hauran de comprometre’s per tal d’obtenir la confirmació dels 41 alumnes, condició mínima que demana el Departament d’Ensenyament per fer el batxillerat el curs 2013-2014.

Reunió batxillerat curs 2013-14
Data: 02.04.2013
Lloc: Centre Cívic
Població: Sant Vicenç de Montalt
Hora d’inici: 19,30h.

Cordialment,
Jacobo García Nieto
President

Anuncis

One response to “La millor opció és la instal·lació d’un nou mòdul prefabricat en el mateix recinte de l’INS de Sant Vicenç de Montalt”

  1. jordi solà says :

    no estaria de més “repescar” ( o tantejar) alumnes santvicentins o caldetencs de l’institut de Llavaneres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s