Ja n’hi ha prou. Només volem una resposta!

JNHHP

Tal com es va informar ahir en la reunió al Centre Cívic a les mares i pares d’alumnes de 4t d’ESO, les últimes notícies després de la reunió dels alumnes amb el Departament d’Ensenyament són descoratjadores.

Per començar la representació d’alumnes i pares no va ser rebuda, tal com estava establert, pel director Territorial del Maresme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep-Vicent Garcia i Caurín.

Després de tants mesos d’esforços i insistència per ser rebuts pel Sr. Josep-Vicent Garcia i Caurín, no només no ens va atendre, ni tan sols va excusar la seva absència. A la reunió vam estar atesos per Eva Maresma Chica, Cap de l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar.

Tot i que ara ens asseguren que hi ha una molt alta probabilitat que hi hagi batxillerat, ara no poden donar-nos la dotació de professors necessària per assegurar una línia de Batxillerat amb les seves dues modalitats, garantint totes les matèries d’ambdues modalitats. El director del centre necessita quatre professors per cobrir les necessitats que genera implantar el primer curs de Batxillerat, però el departament està disposat a posar com a màxim 2 professors.

Tal i com va exposar ahir a la reunió de pares el director de l’Institut, Enric Torres, el batxillerat es farà amb una dotació de 4 mestres o no és farà. Aquesta determinació va rebre l’aprovació general per part dels pares assistents a la reunió.

La preinscripció pel Batxillerat cada cop està més a prop i les mares i pares estan molt preocupats per aquesta incertesa i indignats pel tracte i poca informació que han rebut durant tot aquest temps per part del Departament d’Ensenyament, i també per no haver rebut un suport més rotund de totes les parts implicades.

Els pares van demanar també, donada la poca probabilitat que hi hagi un Batxillerat en condicions el proper curs, tenir adscrit l’INS de Llavaneres per poder cursar els alumnes el Batxillerat el curs 2013-2014.

Volem aprofitar l’ocasió per agrair als alumnes aquesta última iniciativa i demanar a totes les institucions i organismes de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac a fer un últim esforç i dur a terme totes les actuacions possibles per fer realitat aquest somni.

Cordialment,
Jacobo García Nieto
President A.F.A.

Anuncis

2 responses to “Ja n’hi ha prou. Només volem una resposta!”

 1. elissaserrasgrafista says :

  Bona nit, només volia comentar que ahir a la reunió em va donar la sensació (no dic que injustificada) de que es tirava la tovallola. Crec que si es demana lo d’anar tots a Llavaneres serà una manera de que ens tinguin callats uns dies més, total per no res, ja que sincerament que Llavaneres pugui acceptar no 40 alumnes sinó alomillor més ja que s’han de sumar els que ja volien anar-hi, ho veig impossible, versus només dos professors de més!!!!! En canvi, jo crec com l’Enric, que un cop tinguem el 1er de batxillerat, tindrem el segon.
  No podem deixar-ho còrrer!!!! No se com però si us puc ajudar amb alguna cosa, m’ho feu saber.
  MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!

 2. Xavier Sandoval says :

  Hola Jacobo.

  Gràcies per la informació.

  Des del PSC estem treballant perquè el Batxillerat i l’IES sigui una realitat al més aviat possible. Alicia Romero, una vegada realitzades les preguntes a la consellera d’educació des del grup parlamentari del PSC, està a l’espera de les respostes. A partir d’aquestes respostes, podrem saber l’abast de la situació en tots dos temes.

  Estem en contacte!!!

  Xavier Sandoval
  Primer Secretari PSC-SVM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s