El programa “Estiu és Teu” 2013 es posa en marxa

Xenescat

El termini de preinscripcions és del 26 de febrer al 19 de març de 2013.

El programa l’Estiu és Teu, és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu als albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

Aquest programa està dividit en tretze modalitats d’activitats diferents dirigides per professors especialitzats i monitors de lleure pertanyents a diferents empreses del sector del lleure juvenil, totes elles supervisades i orientades d’acord amb els Serveis Pedagògics de l’ACJ.

A més de les classes instructives i/o les activitats pràctiques relacionades amb el tema principal de l’estada, durant les estades els participants prenen part en activitats diverses, com són excursions, tallers, gimcanes, jocs de nit, i altres, totes elles amb una clara finalitat pedagògica i educativa.

A més dels objectius propis de cada tipologia, les estades de l’Estiu És Teu comparteixen una sèrie d’objectius generals que volen dotar de contingut pedagògic, cultural i d’una bona convivència el període de vacances d’estiu oferint diferents tipus d’estades, que sempre tindran en compte les particularitats de cada franja d’edat, per tal d’atendre millor a les necessitats de tots els participants.

Els albergs són allotjaments pensats per desenvolupar-hi diferents tipus d’estada que tinguin la convivència com a finalitat principal. Són instal.lacions adequades pel temps de lleure, per compartir espais i petites tasques i conviure amb d’altres famílies, joves o entitats.

En aquest web podreu trobar tota la informació sobre aquest programa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: