Calendari de preinscripció escolar per al curs 2013/14

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que aquest mes de març s’obre el període d’inscripció per als curs escolar 2013/2014 en els ensenyaments obligatoris.
De cara als mesos d’abril i maig s’obrirà la preinscripció d’ensenyaments postobligatoris, cicles formatius de graus superior i llars d’infants.
Us recordem  que la sol·licitud de preinscripció s’ha de presentar a l’escola/institut on els pares/tutors vulguin inscriure l’alumne. En el mateix full de preinscripció es pot indicar l’ordre de preferència on es vol inscriure en cas que no sigui admès en primera opció

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ

Educació Infantil, Primària i ESO
• De l’11 al 22 de març es podran presentar les sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil i ensenyament obligatori (Des de P3 fins a 4t d’ESO).
• El període de matriculació per els alumnes admesos en els cursos d’Educació infantil, Primària i 1r d’ESO serà del 10 al 14 de juny, mentre que els alumnes que es matriculin a 2n, 34 i 4t d’ESO o vulguin confirmar la plaça  hauran de fer-ho del 25 al 28 de juny.

Batxillerat, Cicles formatius de grau mitjà de formació professions i d’arts plàstiques i disseny
• Del 13 al 24 de maig es podrà fer la preinscripció als ensenyaments postobligatoris (batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny). La tramesa de sol·licituds per internet es podrà fer fins al 23 de maig.
• El període de matriculació per aquests ensenyaments serà de l’1 al 9 de juliol.
• Per als cicles formatius de grau mitjà de formació professional inicial (i que estiguin vacants) s’ofereix un període extraordinari de preinscripció i de matrícula que estarà comprès entre el 9 i el 10 de setembre. La matriculació en aquests casos es podrà fer entre el 12 i el 13 de setembre.
• Per als cicles formatius de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny es podran presentar les sol·licituds de preinscripció del 27 de maig al 7 de juny. Per internet es podran formalitzar fins al 6 de juny. El període de matriculació, com en el cas anterior, serà de l’1 al 9 de juliol.
• En cas que hi hagi oferta de cicles formatius de grau superior vacants, també hi haurà dos dies de preinscripció extraordinaris: el 9 i 10 de setembre.  La matriculació en aquests casos es farà entre el 16 i 17 de setembre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s