Sant Vicenç aprova el dictamen sobre la sol·licitud al Departament d’Ensenyament de la instauració del batxillerat a l’Institut

BatxilleratJa

Aprovat per unanimitat el dictamen sobre la sol·licitud al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de la instauració del batxillerat a l’Institut de Sant Vicenç de Montalt en el ple municipal del passat dia 31 de gener de 2013.

Aquesta acció ha estat impulsada per l’Associació de Famílies d’Alumnes, el Consell Escolar i la Direcció del centre que han recollit el malestar de les famílies ja que des del Departament d’Ensenyament encara no s’ha pres la decisió pel que fa a la continuïtat dels estudis de batxillerat per al proper curs 2013-2014.

Per aquest motiu es va proposar al Ple de la Corporació que adoptés els acords següents:

Primer.
Sol·licitar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la instauració del batxillerat a l’Institut de Sant Vicenç de Montalt, amb la dotació de les infraestructures i equipament necessàries, per tal de garantir l’ensenyament d’òptima qualitat que es mereixen els estudiants de Sant Vicenç de Montalt.

Segon.
Trametre la sol·licitud als serveis territorials Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Ensenyament així com a la Direcció General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament.

Tercer.
Instar al Parlament de Catalunya per dotar aquesta partida dins dels seus pressupostos 2013.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s