No està assegurat el batxillerat el proper curs

BatxilleratJa

A dia d’avui, encara no hi ha confirmació per part del Departament d’Ensenyament que el nostre Institut incorpori el batxillerat el proper curs 2013-2014 o en un futur més o menys immediat. Tampoc tenim certificació de la construcció de l’edifici que ha d’acollir el nou Institut.

Us volem informar que tot i els contactes constants amb el Departament d’Ensenyament tant per part de la direcció del centre com de l’AFA, demanant un compromís clar, ferm, fefaent i per escrit per resoldre aquesta situació, no hi ha hagut cap resposta concreta ni cap proposta per part de la Generalitat.

Donada la importància i la trascendència d’aquests fets, i perquè volem seguir treballant intensament per aquest objectiu, necessitem el suport de tots els pares, administracions i entitats locals. És per això, que necessitem les vostres opinions i propostes per així fer les accions i /o mobilitzacions que suggeriu. Podeu fer-les arribar a través del formulari de contacte d’aquest web.

La decisió final i definitiva del Departament d’Ensenyament hauria de produi-se en les properes setmanes, i per això hem de realitzar totes les accions que calguin el més aviat possible, ja que el temps se’ns tira a sobre.

Esperem la vostra implicació, i recordeu que l’Institut el fem entre tots i el seu futur està a les nostres mans!

Cordialment,
La Junta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: